Saturday, June 29, 2013

South American cuisine. Южноамериканская кухня


I don't know much about food they eat in South America, so I decided to explore it a bit. Here is what I cooked.
Почти ничего не знаю про кухню Южной Америки, так что решила попробовать немного рецептов из тех краёв.

Суп с киноа и кукурузой.

I loved this soup. Quinoa is a seed that has been cultivated in South America for thousands of years. It has all the essential amino acids, lots of phosphorus, magnesium, iron and calcium.

Суп очень понравился. Киноа — это зерновая культура, которую выращивают в Южной Америке на протяжении уже нескольких тысячелетий. В киноа есть все незаменимые аминокислоты, а также много фосфора, магния, железа и кальция.

Салат с фасолью


I then added sun-dried tomatoes, chickpeas and avocado. Avocado is heavenly delicious in anything *_*
От себя добавила вяленые томаты, нут и авокадо. Авокадо — еда богов и хорош везде *_*

Испанский рис

Испанский «омлет»

As for dessert...
Ну а на десерт...


I'll probably make more South American meals in the future, but Asian cuisines are still my favourite. Nothing can beat tofu and noodles. ;-)

Наверно, я попробую ещё блюд из Южной Америки, но всё-таки азиатская кухня мне по-прежнему милее всего. Что может быть лучше тофу и лапши? ;-)

2 comments:

  1. Replies
    1. I rarely drink it. :) I do have some coffee, a blend from Ethiopia, Peru and Papua New Guinea, so it would anyway only partly qualify. ;)

      Delete

How to leave a comment.
Как оставить комментарий.

Спасибо за ваши комментарии :)
Thank you for your comments =)
Kiitos kommenteistanne ;-)
コメントありがとうございます ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...