I don't know much about food they eat in South America, so I decided to explore it a bit. Here is what I cooked.
Почти
ничего не знаю про кухню Южной Америки,
так что решила попробовать немного
рецептов из тех краёв.
Суп
с киноа и кукурузой.
I
loved this soup. Quinoa is a seed that has been cultivated in South
America for thousands of years. It has all the essential amino acids,
lots of phosphorus, magnesium, iron and calcium.
Суп
очень понравился. Киноа — это зерновая
культура, которую выращивают в Южной
Америке на протяжении уже нескольких тысячелетий. В
киноа есть все незаменимые аминокислоты,
а также много фосфора, магния, железа и
кальция.
Салат
с фасолью
I
then added sun-dried tomatoes, chickpeas and avocado. Avocado is
heavenly delicious in anything *_*
От
себя добавила вяленые томаты, нут и
авокадо. Авокадо — еда богов и хорош
везде *_*
Испанский
рис
Испанский
«омлет»
As
for dessert...
Ну
а на десерт...
I'll
probably make more South American meals in the future, but Asian
cuisines are still my favourite. Nothing can beat tofu and noodles.
;-)
Наверно,
я попробую ещё блюд из Южной Америки,
но всё-таки азиатская кухня мне по-прежнему
милее всего. Что может быть лучше тофу
и лапши? ;-)
No coffee? ;)
ReplyDeleteI rarely drink it. :) I do have some coffee, a blend from Ethiopia, Peru and Papua New Guinea, so it would anyway only partly qualify. ;)
Delete